Over ons

Achter bestekledingstomer.nl zit een klein team van ervaringsdeskundigen op het gebied van kledingstomers, dat toegewijd is aan het delen van betrouwbare en up-to-date informatie over deze handige apparaten.

Merken kledingstomers

Disclaimer

Informatie

De informatie op onze website over het vinden van de beste kledingstomer is alleen voor informatieve doeleinden. Hoewel wij ernaar streven nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, geven wij geen garanties van welke aard dan ook, uitdrukkelijk of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor enig doel.

Affiliatelinks

Verder wijzen wij we je erop dat onze website affiliate links kan bevatten, wat betekent dat wij een commissie kunnen ontvangen als je op een link klikt en een aankoop doet. Dat kost jou niets extra. Wij bevelen ook alleen producten aan waar wij echt in geloven en waarvan wij denken dat onze lezers er baat bij hebben.

Door onze website te gebruiken, erken je en ga je akkoord met deze voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, maak dan geen gebruik van onze website.