Over ons

Achter bestekledingstomer.nl zit een klein team van ervaringsdeskundigen op het gebied van kledingstomers, dat toegewijd is aan het delen van betrouwbare en up-to-date informatie over deze handige apparaten.

Merken kledingstomers

Kledingstomer vergelijken: waar moet je op letten bij een kledingstomer kopen?

Bent je kreukels ook zat maar wil je geen gedoe met een strijkijzer en strijkplank? Kom bij de kledingstomerclub! Deze superhandige gadgets maken in no time korte metten met kreukels, frissen stoffen op en kunnen je kleding zelfs ontsmetten. Maar met zoveel opties, hoe kan je kledingstomers vergelijken en hoe kies je uiteindelijk de beste kledingstomer?

In een notendop:

 • Type stomer: Beslis of een handstomer of staande stomer beter geschikt is voor jou.
 • Vermogen: Zoek naar een krachtige stomer voor sneller en efficiënter stomen.
 • Grootte: Zorg ervoor dat je een maat kiest die past bij je wensen en opslagruimte.
 • Opvouwbaarheid: Als je weinig opslagruimte hebt of ‘m meeneemt op reis, overweeg dan een opvouwbaar model.
 • Capaciteit van het waterreservoir: Check de inhoud van het reservoir om te bepalen hoe lang je hem kunt gebruiken voordat je ‘m moet bijvullen.
 • Snoerlengte: Kies een lengte die past bij jouw ruimte en hoe flexibel je wilt kunnen zijn.
 • Gewicht: Check hoe zwaar de stomer is, omdat dit de draagbaarheid en het gebruiksgemak beïnvloedt.
 • Opwarmtijd: Check hoe lang de stomer nodig heeft om op te warmen voor gebruik.
 • Continue stoomproductie: Zoek naar een hoog stoomvermogen om efficiënt en effectief te stomen.
 • Stoomduur: Ga na hoe lang de stomer stoom kan produceren voor ononderbroken stomen.
 • Stoomtemperatuur: Kies een stomer met een temperatuur die past bij de stoffen die je wilt stomen.
 • Accessoires: Zoek naar een stomer met accessoires waarmee je verschillende stoffen kunt stomen.
 • Prijs: O.a. recensies lezen, prijzen vergelijken en de kosten op lange termijn overwegen helpt je om een kledingstomer te vinden die zowel aan je wensen als budget voldoet.
 • Merk en recensies: Doe onderzoek naar de reputatie van het merk en lees recensies van klanten om een idee te krijgen van de prestaties en betrouwbaarheid van de stomer.

Handstomer of staande stomer: welke kledingstomer is geschikt voor jou?

Als het gaat om kledingstomer zijn er grofweg 2 verschillende soorten waar je uit kunt kiezen: handstomers en stomers met standaard. Elk hebben ze hun voor- en nadelen, dus het is belangrijk om goed te kijken naar wat jij verwacht van jouw kledingstomer en met dat in het achterhoofd kledingstomers te vergelijken.

Het type steamer dat je kiest is vanzelfsprekend van invloed op het gebruiksgemak, de veelzijdigheid en de opslag van je kledingstomer.

 • Handkledingstomer
  Handstomers zijn meestal kleiner en draagbaarder, waardoor zo’n type de beste kledingstomer voor op reis is, of om kleinere spullen te stomen. Ze hebben echter niet dezelfde kracht of stoomafgifte als staande kledingstomers, maar zijn vaak wel goedkoper.
 • Staande kledingstomer
  Staande stomers zijn groter, krachtiger en hebben doorgaans een groter reservoir, waardoor ze ideaal zijn voor het stomen van grotere kledingstukken of meerdere kledingstukken tegelijk. Ze nemen echter wel meer bergruimte in beslag en zijn minder makkelijk te verplaatsen.

Hoe je weet welk type stomer het beste is voor jou? Als je vooral kleinere dingen gaat stomen of een kledingstomer voor op reis zoekt, is een handstomer misschien geschikter. Stoom je grotere stukken, zoals gordijnen of beddengoed, dan is een staande stomer misschien beter geschikt. Heb je niet veel ruimte om je kledingstomer op te bergen? Dan kan een handstomer een betere keuze zijn, omdat deze doorgaans kleiner en compacter is. Zo weet je in ieder geval welke kledingstomers je met elkaar moet vergelijken.

Vermogen

Je wilt natuurlijk een stomer die de klus snel en efficiënt klaart. Dit is waar je op moet letten bij het vergelijken van kledingstomers:

 • Wattage
  Zoek een kledingstomer met een hoog wattage voor een krachtigere stoomafgifte. Zo kun je moeilijke kreukels in een mum van tijd aanpakken.
 • Opwarmtijd
  Een kledingstomer waarbij het te lang duurt om op te warmen kan frustrerend zijn.
 • Stoomvermogen
  Zoek een kledingstomer met een sterke stoomafgifte. Zo kunt je jouw kleren efficiënter en effectiever stomen.

Grootte

Hoewel het misschien niet het meest spannende aspect is om te overwegen, is het belangrijk om ook goed te checken hoe groot en zwaar een kledingstomer is, en of hij opvouwbaar/inklapbaar is.

 • Grootte en gewicht
  Kijk altijd in de productspecificaties om te zien hoe hoog, breed, lang en zwaar het model is. Vergeet niet om ook rekening te houden met de grootte van het waterreservoir, aangezien dit van invloed is op de totale grootte en het gewicht van de kledingstomer (in gebruik).
 • Opvouwbaar ontwerp
  Overweeg een kledingstomer met een inklapbaar handvat. Zo kan je het supercompact opbergen als je ‘m niet gebruikt of meenemen in je koffer. Niet alle kledingstomers zijn opvouwbaar, dus zorg ervoor dat dubbelgoed te controleren voordat je er een koopt.

Capaciteit waterreservoir

Het waterreservoir is het deel van het apparaat dat het water bevat om de stoom te creëren. Essentieel dus om mee te nemen in je vergelijking.

 • Capaciteit
  Ben je van plan om je kledingstomer voor langere tijd te gebruiken? Zoek dan een apparaat met een groter waterreservoir, zodat je niet te vaak hoeft te stoppen en bij te vullen. Als je maar een paar kledingstukken tegelijk wil opfrissen, kan een kleiner waterreservoir voldoende zijn. Houd er rekening mee dat een groter waterreservoir ook een zwaardere en omvangrijkere kledingstomer kan betekenen.
 • Bijvullen
  Check hoe makkelijk je het waterreservoir kunt bijvullen. Sommige apparaten hebben een uitneembaar reservoir, terwijl je bij andere apparaten het reservoir moet vullen met een kan of trechter. Zoek een kledingstomer met een duidelijke waterniveau-indicator, zodat je gemakkelijk kunt zien wanneer het tijd is om bij te vullen.

Continue stoomproductie

 • Stoomstroom
  Ben je van plan je kledingstomer te gebruiken voor grotere items zoals gordijnen of beddengoed? Zoek dan naar een apparaat met een hogere continue stoomproductie. Voor kleinere items zoals shirts of broeken moet een lagere continue stoomproductie volstaan. Houd in gedachten dat de stoomproductie ook wordt beïnvloed door de capaciteit van het waterreservoir, dus zorg ervoor dat de twee in balans zijn.
 • Automatische uitschakeling
  Zoek een kledingstomer met een automatische uitschakelfunctie. Dit zorgt ervoor dat het apparaat uit gaat als het water opraakt of hij oververhit raakt, wat ongelukken kan helpen voorkomen.

Snoerlengte

Het laatste wat je wilt bij het stomen van je kleren is worden beperkt in je bewegingsruimte door een kort snoer. Kijk bij kledingstomers vergelijken dus ook naar de snoerlengte.

 • Lengte
  Controleer de lengte van het snoer om ervoor te zorgen dat het de stopcontacten bereikt die je van plan bent te gebruiken. Een langer snoer geeft je meer flexibiliteit in waar je het apparaat kunt gebruiken. Een korter snoer kan prima zijn als je van plan bent uw kledingstomer in een kleine ruimte of in de buurt van een stopcontact te gebruiken. Een kort snoer is ook handig als je een kledingstomer voor op reis zoekt, want met een korter snoer neemt hij minder ruimte in je koffer in beslag.
 • Snoeropwikkeling
  Zoek een kledingstomer waarbij je het snoer netjes om het apparaat kan wikkelen om het gemakkelijk op te bergen en te voorkomen dat het verstrikt raakt in andere snoeren.
 • Draaibaar snoer
  Kijk altijd of de kledingstomer een draaibaar snoer heeft. Zo kun je het apparaat gemakkelijk gebruiken zonder verstrikt te raken in het snoer.

Gewicht

Hoewel een kledingstomer niet bepaald een zwaar apparaat is, wil je er toch zeker van zijn dat hij gemakkelijk te hanteren is en dat je armen er niet moe en pijnlijk van worden. Dit is waar je op moet letten:

 • Gewicht
  Zoek een kledingstomer die licht en gemakkelijk te hanteren is. Vooral als je veel kleren in één keer wilt stomen.
 • Draagbaarheid
  Als je van plan bent te reizen met je kledingstomer, zoek er dan een die licht en draagbaar is. Een draagbare kledingstomer kan een redder in nood zijn als je onderweg bent en je kleren moet opfrissen.
 • Ergonomisch ontwerp
  Bekijk de ergonomie van de kledingstomer. Zoek er een met een comfortabel handvat dat goed in de hand ligt en gemakkelijk vast te pakken is. Een ergonomisch ontworpen kledingstomer kan een groot verschil maken in je comfortniveau bij het gebruik van het apparaat.

Opvouwbaarheid

Opbergruimte kan een uitdaging zijn, vooral als je in een klein appartement woont of je kledingstomer mee op reis neemt. Dat is waarom opvouwbaarheid een belangrijke factor kan zijn.

Zoek een kledingstomer die opvouwbaar is voor eenvoudige opslag in een kleine ruimte. Zo kun je hem wegstoppen in een kast of onder het bed. Een opvouwbare kledingstomer kan ook een geweldige optie zijn als je vaak reist en je stomer wilt meenemen. Je wilt een stomer die makkelijk in en uit te klappen is. Een kledingstomer die moeilijk in en uit te klappen is kan een gedoe worden en je ontmoedigen om ‘m te gebruiken. 

Opwarmtijd

Wanneer je haast hebt en er op je best uit wil zien, kan het wachten op het opwarmen van een kledingstomer als een eeuwigheid aanvoelen. Opwarmtijd verwijst naar de hoeveelheid tijd die de kledingstomer nodig heeft om zijn optimale temperatuur te bereiken en te beginnen met het produceren van stoom. Hoe korter de opwarmtijd, hoe sneller je kunt beginnen met het stomen van je kleren.

Als je een kledingstomer vaak gebruikt, kan een kortere opwarmtijd belangrijker zijn. Bedenk hoeveel tijd je ’s ochtends hebt om je klaar te maken. Als je altijd te laat bent, kan een kledingstomer met een kortere opwarmtijd een spelbreker zijn.

Kledingstomers kunnen variëren in opwarmtijd van slechts 30 seconden tot wel 3-4 minuten. Een goedkoop instapmodel heeft meestal 0,5-2 minuten nodig om op te warmen, terwijl duurdere modellen al na 10-30 seconden kunnen opwarmen. 

Stoomtijd

Je wilt er zeker van zijn dat je genoeg tijd hebt om al je kleren te stomen zonder dat je halverwege zonder stoom komt te zitten. Stoomduur verwijst naar de hoeveelheid tijd die de kledingstomer continu stoom kan produceren zonder bijgevuld of afgekoeld te hoeven worden.

Hoe langer de stoomduur, hoe meer kleren je kunt stomen zonder onderbrekingen of vertragingen. Als je veel kleding in één keer stoomt, kan een kledingstomer met een langere stoomduur voor jou belangrijker zijn. Als je ‘m vaak gebruikt, kan een langere stoomduur je tijd en moeite besparen. Houd ook rekening met de soorten stoffen die je zult stomen. Stoom je vaak dikkere stoffen, zoals gordijnen of stoffering, dan wil je een kledingstomer met een langere stoomduur zodat je de klus in een keer kunt klaren.

Kledingstomers kunnen variëren in stoomduur van 5 minuten tot 1 uur. Instapmodellen hebben meestal een stoomduur van ongeveer 5-15 minuten, terwijl duurdere modellen tot een uur kunnen stomen. 

Stoomtemperatuur

De stoomtemperatuur is de temperatuur van de stoom die de stomer produceert. Dit speelt een rol in hoe effectief de stomer kreukels verwijdert en kleding opfrist. Hogere stoomtemperaturen kunnen ook helpen om bacteriën en huisstofmijt op kleding en andere stoffen te doden. Echter, als de stoomtemperatuur te hoog is, kan het delicate stoffen beschadigen.

Dikkere stoffen, zoals gordijnen of stoffering, kunnen een hogere stoomtemperatuur nodig hebben om kreukels effectief te verwijderen en de stof te ontsmetten. Overweeg een kledingstomer met instelbare temperatuurinstellingen, zodat je de juiste temperatuur kunt kiezen voor elke stof die je stoomt. Als je vaak delicate stoffen stoomt, zoals zijde of chiffon, zoek dan naar een stomer met een lagere stoomtemperatuur om schade te voorkomen.

Kledingstomers kunnen stoom produceren van ongeveer 100°C tot wel 200°C. De meeste instapmodellen produceren stoom van ongeveer 100-120°C, terwijl duurdere modellen stoom kunnen produceren tot 200°C.

Accessoires

Accessoires kunnen een groot verschil maken in hoe effectief en efficiënt de stomer is. De juiste accessoires kunnen je helpen betere resultaten te krijgen. Check dus bij het vergelijken van stomers welke accessoires zijn inbegrepen.

Afhankelijk van je wensen, kun je op zoek naar een stomer die wordt geleverd met specifieke mondstukken of accessoires voor verschillende stoffen, zoals delicate of dikke stoffen. Of misschien zoek je juist naar een stomer met accessoires die het gebruik ervan handiger maken, zoals een kledinghanger of haak met zuignap.

Enkele van de meest voorkomende accessoires die worden geleverd met een kledingstomer:

 • Stofborstel: Deze accessoire is ontworpen om pluisjes, haren van huisdieren en ander vuil van stoffen te verwijderen tijdens het stomen.
 • Vouw hulpstuk: Dit helpt bij het maken van scherpe vouwen in kleding, zoals bij broeken of overhemden.
 • Pluizenborstel: Dit hulpstuk wordt gebruikt om pluizen en ander vuil van stoffen te verwijderen voor het stomen.
 • Hanger: Sommige stomers worden geleverd met een hanger of haak om het gemakkelijker te maken hangende kleding, zoals jurken of pakken, te stomen.
 • Bekledingsmondstuk: Deze accessoire is ontworpen om meubels en andere gestoffeerde items te stomen.
 • Diffusermondstuk: Dit hulpstuk helpt om stoom gelijkmatig over een groter oppervlak te verdelen, handig voor gordijnen of vitrages.

Houd in gedachten dat niet alle stomers worden geleverd met dezelfde accessoires. Controleer de productbeschrijving om te zien welke accessoires worden geleverd bij de stomer die je overweegt.

Merk en recencies

Bij het kopen van een kledingstomer zijn er veel factoren om rekening mee te houden, zoals de grootte, het vermogen en de inhoud van het reservoir. Maar een factor die vaak over het hoofd wordt gezien, is het merk en de beoordelingen van het product. Een gerenommeerd merk produceert vaak producten van hogere kwaliteit die betrouwbaar zijn en goed presteren. Hier zijn enkele factoren om te overwegen bij het beoordelen van de reputatie van een merk:

 • Jarenlange ervaring: Zoek naar een merk dat al meerdere jaren kledingstomer produceert, omdat de kans groter is dat ze in de loop der tijd een hoogwaardig product hebben ontwikkeld.
 • Kwaliteit van de materialen: Een goed merk zal hoogwaardige materialen gebruiken bij de constructie van hun stomers, waardoor ze langer meegaan en beter presteren.
 • Klantenservice: Een gerenommeerd heeft vaak een goede klantenservice, wat betekent dat ze snel reageren op vragen en klachten van klanten.
 • Reviews: Het lezen van beoordelingen van andere klanten is een geweldige manier om een idee te krijgen van de prestaties en betrouwbaarheid van een kledingstomer. Een paar dingen om te overwegen bij het lezen van reviews:
  1. Algemene beoordeling: Zoek naar stomers met een hoge algemene beoordeling, omdat dit een goede indicatie is dat andere klanten positieve ervaringen hebben gehad met het product.
  2. Consistentie: Lees meerdere reviews om een idee te krijgen van de consistentie van de prestaties van het product. Als veel klanten hetzelfde probleem melden, kan dat een teken zijn dat de stomer misschien niet zo goed werkt.
  3. Specifieke producteigenschappen: Besteed aandacht aan beoordelingen die specifieke functies vermelden, zoals de stoomafgifte of de snoerlengte, omdat deze reviews kunnen helpen bepalen of de stomer aan jou wensen voldoet.

Prijs

Dingen om in gedachten te houden om een kledingstomer te vergelijken én vinden binnen je budget:

 • Ga er niet vanuit dat een hogere prijs automatisch een beter product betekent: Hoewel het waar is dat sommige high-end kledingstomers extra functies of een langere levensduur hebben, is dat niet altijd het geval. Het is belangrijk om goed onderzoek te doen en recensies van andere klanten te lezen voordat je een aankoop doet.
 • Zoek naar aanbiedingen en kortingen: Veel online retailers bieden kortingen op kledingstomers, vooral tijdens Black Friday en feestdagen bijvoorbeeld. Kijk uit naar deze aanbiedingen en vergelijk prijzen tussen retailers om de beste prijs te vinden. Je kunt ook overwegen om een opgeknapt exemplaar of een 2e keus kledingstomer te kopen om geld te besparen.
 • Denk aan de kosten op lange termijn: Hoewel een kledingstomer misschien een eenmalige aankoop lijkt, moet je zeker ook rekening houden met de kosten van onderhoud en vervangende onderdelen. Zoek naar een kledingstomer die gemakkelijk vervangbare onderdelen heeft en overweeg de aanschaf van een uitgebreide garantie voor extra gemoedsrust.
 • Offer geen kwaliteit op voor een lage prijs: Hoewel het verleidelijk kan zijn om de goedkoopste kledingstomer die er is te kopen, kun je eindigen met een product dat niet goed werkt of snel kapot gaat. Zoek naar een kledingstomer met een goede balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid, zelfs als dat betekent dat je vooraf iets meer moet uitgeven.

We hebben alle belangrijke factoren gehad waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van de beste kledingstomer. Op basis van deze factoren kun je een kledingstomer goed vergelijken en er zo een vinden die past bij je wensen en voorkeuren. Happy steaming!

waar voor je geld
Beste koop

Beste kledingstomers vergelijken

01

Philips 3000 Series

Licht, compact en opvouwbaar: neem hem overal mee naartoe! Dankzij het 1000 watt vermogen en 20 g/min stoomkracht is je kleding snel kreukloos en fris. Met het 100 ml waterreservoir stoom je een volledige outfit zonder bij te vullen. 

Philips 3000 series STH3010/70
Nieuw v.a. € 44,99

 

Beste prijs-kwaliteitverhouding

De Philips 3000 Series kledingstomer is de perfecte oplossing voor een kreukvrije garderobe, waar je ook bent. Of je nu op zakenreis bent of gewoon geen zin hebt om te strijken, deze lichtgewicht handstomer biedt uitkomst.

Met slechts 30 seconden opwarmtijd, kun je snel aan de slag. De kledingstomer heeft een vermogen van 1000 watt en levert tot 20 g/min continue stoom, wat betekent dat je kleding snel en effectief kunt ontkreuken en opfrissen. Het afneembare waterreservoir van 100 ml maakt het mogelijk om een volledige outfit te stomen zonder bij te vullen. Het reservoir is eenvoudig te verwijderen en bij te vullen onder de kraan.

Dankzij het compacte design met inklapbare handgreep is deze kledingstomer ideaal voor op reis of om thuis op te bergen. De meegeleverde opbergtas zorgt ervoor dat je de stomer gemakkelijk in een lade of koffer kunt opbergen. Met een snoer van 2 meter heb je bovendien een ruim bereik en kun je gemakkelijk bij alle plekken komen die je wilt stomen.

02

SteamOne S-Nomad Plus

Dankzij het vermogen van 2000 watt en een 30 g/min stoomafgifte is kleding zo kreukvrij. Het 3 meter lange snoer zorgt voor extra bewegingsvrijheid. De stomer heeft zelfs een eco-stand voor dunnere stoffen. En met de universele bottle-connector kun je ieder flesje als reservoir gebruiken.

SteamOne S-Nomad Plus
Nieuw v.a. € 89,99

 

Beste krachtige handstomer

Met een vermogen van 2000 watt en een stoomafgifte van 30 gram, worden alle kledingstukken snel en gemakkelijk kreukvrij. Dankzij de rvs stoomplaat is deze kledingstomer geschikt voor zelfs de meest delicate stoffen.

De SteamOne S-Nomad Plus is in 40 seconden klaar voor gebruik en is standaard uitgerust met een waterreservoir van 140 ml. Met 2 stoomstanden kun je gemakkelijk kiezen tussen de normale stand of de eco-stand voor het stomen van dunnere stoffen.

Het 3 meter lange snoer zorgt ervoor dat je extra veel bewegingsruimte hebt tijdens het stomen. En met de meegeleverde universele bottle connector kun je ieder simpel flesje als waterreservoir gebruiken, waardoor je langer kunt stomen zonder bij te vullen.

Er worden een opzetborstel en opbergetui meegeleverd om pluisjes te verwijderen en om je S-Nomad en accessoires gemakkelijk mee te nemen.

03

SteamOne ST70SB Stilys

Een krachtige kledingstomer 2000 watt met een reservoir van 1,2 liter. Dat betekent dat je tot wel 40 min. achter elkaar kan stomen. Ideaal voor professioneel gebruik! Met een constante stoomhoeveelheid van 42 g/min en een opwarmtijd van slechts 1 min., bespaart de Stilys je heel wat bezoekjes aan de stomerij. 

Steamone Stilys ST70SB
Nieuw v.a. € 269,-

 

Beste kledingstomer met standaard

Dankzij het vermogen van 2000 watt en een reservoir van 1,2 liter kan je tot wel 40 minuten achter elkaar stomen. Met een constante stoomhoeveelheid van 42 g/min en een opwarmtijd van 1 minuut, bespaart de Stilys je bezoekjes aan de stomerij. Professionele kwaliteit bij jou thuis dus!

Verstel de hoogte van de kledingstomer om gemakkelijk langere kledingstukken zoals jurken te stomen. De automatische pauzefunctie vermindert de stoomafgifte wanneer je de stoomkop in de houder plaatst. Deze neemt direct weer toe wanneer je de stoomkop oppakt. Is het waterreservoir leeg? Dan schakelt de Stilys automatisch uit. Dankzij de rvs stoomplaat is de kledingstomer bovendien erg geschikt geschikt voor delicate kledingstukken.

Deze kledingstomer met standaard wordt geleverd met handige accessoires, waaronder een borstel voor pluis- en haarverwijdering, een kledinghanger en een handschoen.

04

Philips Steam&Go Plus

Compact design en licht in gewicht. Ideaal voor op reis dus. De stoomkop doet zijn werk zowel horizontaal als verticaal, waardoor je en je overal gemakkelijk bij kunt. De stomer komt inclusief opzetborstel voor pluisjes en een hittebestendige opbergtas.

Philips Steam&Go Plus GC365/80
Nieuw v.a. € 59,-

 

Beste flexibele stomer

De compacte Steam&Go Plus heeft een vermogen van 1300 watt en een stoomafgifte van 24 g/min. Met het waterreservoir van 70 ml kan je meerdere kledingstukken stomen zonder dat je hoeft bij te vullen.

De Philips Steam&Go Plus GC365/80 is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te hanteren. Het apparaat heeft een compact design en is licht in gewicht, waardoor het eenvoudig is mee te nemen op reis. Met het lange snoer van 3 meter heb je bovendien extra veel bewegingsruimte tijdens het stomen.

De stoomkop is zo ontworpen dat hij zowel horizontaal als verticaal z’n werk doet, waardoor je overal gemakkelijk bij kunt. Zelfs de lastigste hoekjes.

De handstomer wordt geleverd met een opzetborstel om pluisjes te verwijderen en een hittebestendige opbergtas, waarin je hem eenvoudig kunt opbergen en mee kunt nemen.

05

Steamery Cirrus 2

De Steamery Cirrus 2 is een duurzaam en efficiënt alternatief voor zowel strijken als wassen. Je kleding is in een mum van tijd kreukvrij, glad en fris. Hij ziet er niet alleen mooi uit, het compacte en krachtige apparaatje wordt ook ongetwijfeld jouw favoriete reisgenoot. Hij is ideaal voor een snelle opfrisbeurt van je kleding thuis én op reis.

Steamery Cirrus 2 – roze
Nieuw v.a. € 111,-

 

Beste reis kledingstomer

Wil jij altijd en overal kunnen genieten van kreukvrije kleding? Dan moet je de Steamery Cirrus 2 hebben! Dit krachtige en compacte apparaatje met een vermogen van 1500 watt is dé ideale kledingstomer voor kleine klussen, zowel thuis als onderweg. Met zijn minimalistische design in hippe matte kleuren mag de stomer bovendien in elk interieur gezien worden.

Het beste van alles is dat de Cirrus 2 kledingstomer in slechts 25 seconden opwarmt, zodat jij snel aan de slag kunt. En met een continue stoomproductie van 15 g/min hoef jij je geen zorgen te maken over lichte kreuken in jouw favoriete T-shirts en overhemden. Ook dikkere stoffen zijn geen probleem dankzij de bijgeleverde borstel.

De Cirrus 2 stomer is ook nog eens energiezuinig, waardoor je jouw kleding op een milieuvriendelijke manier kreukvrij kunt maken. En dankzij het handige reistasje neem je hem gemakkelijk mee op vakantie of zakentrip.

06

Tristar ST-8916

Plug & play model dat in 35 seconden klaar is voor gebruik. Je kunt er meerdere outfits mee stomen voor je het reservoir hoeft bij te vullen. Hij is bovendien niet alleen geschikt voor kleding, maar ook ideaal om elk ander gestoffeerd materiaal te verfrissen. Dankzij het vriendelijke prijsje is dit een mooi model voor wie het strijkijzer eens wat vaker in de kast wil laten staan. 

Tristar ST-8916
Nieuw v.a. € 30,-

 

Beste goedkope kledingstomer

Met een vermogen van 1200 watt is dit apparaat binnen 35 seconden klaar voor gebruik. De continue stoom van 20 g/min. dringt diep door in de vezels van de stof en zorgt ervoor dat vervelende geurtjes en kreukels als sneeuw voor de zon verdwijnen.

De Tristar ST-8916 is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook erg praktisch. Je hoeft enkel de stekker in het stopcontact te steken en te wachten tot het lampje continu brandt. Het afneembare waterreservoir van 260 ml is eenvoudig bij te vullen voor het volgende gebruik. Dankzij het 2,5 meter lange snoer heb je ook genoeg bewegingsvrijheid.

De goedkope kledingstomer wordt geleverd met twee extra borstels: een borstel opzetstuk dat uitermate geschikt is voor dikkere stoffen en meubelen, en een lintborstel die perfect werkt bij delicate stoffen en het verwijderen van pluisjes. Zo kun je niet alleen jouw kleding, maar ook jouw gordijnen en andere stoffen makkelijk en snel reinigen.