Over ons

Achter bestekledingstomer.nl zit een klein team van ervaringsdeskundigen op het gebied van kledingstomers, dat toegewijd is aan het delen van betrouwbare en up-to-date informatie over deze handige apparaten.

Merken kledingstomers

Slimmer stomen: accessoires voor je kledingstomer

Van borstels tot kreukherstellers en van pluizentondeuses tot hittebestendige handschoenen, je garderobe zal je dankbaar zijn voor de extra liefde. Experimenteer en geniet van de stoomresultaten met deze accessoires. We stellen je aan een aantal accessoires voor die je stoomsessies soepeler laten verlopen dan je favoriete zijden blouse.


1. Stoomborstels

Hoera voor stoomborstels! Deze hulpmiddelen doen hun werk door zachtjes hardnekkige vezels los te maken en kreukels te laten verdwijnen. Van zachte tot stevige borstels, er is een borstel voor elke stof.

2. Vouwhulpstuk

Maak kennis met het vouwhulpstuk, je nieuwe beste vriend als het gaat om nette vouwen te maken als een pro. Of het nu een nette pantalon, rok of mouw is die een perfecte vouw moet krijgen, deze accessoire zorgt voor een superscherp resultaat.

3. Hittebestendige handschoen

Gebruik een hittebestendige handschoen en word een echte stoommeester. Ze helpen je snel en efficiënt te stomen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verbrande vingers. Met hittebestendige handschoenen kan je de stof ook nog eens beter tegen de stomer aandrukken waar nodig, wat een nóg beter resultaat geeft.

4. Kledingroller

Pluizen, haren en vervelende deeltjes – ze zijn ongenode gasten op je kleding. Red je kleding met een kledingroller of pluizentondeuse.

5. Maatbeker

Heb je genoeg van water morsen en problemen met het stomerreservoir? De giet-/maatbeker is er voor het probleemloos bijvullen wat het reservoir en superprecieze waterafmetingen. Knoeien is verleden tijd. Gewoon efficiënt stomen zonder morsen!

6. Reistas

Op reis of gewoon je stomer netjes opbergen? Een draag- of reistas helpt je de stomer en zijn bijbehorende accessoires georganiseerd en beschermd op te bergen, waar je ook naartoe gaat. Kreukvrije kleding onderweg? Ook dat is mogelijk! Een reistas is vaak inclusief als je een kledingstomer voor op reis koopt.

7. Accessoires voor specifieke materialen

Stoffen zo hun voorkeuren hoe ze verzorgd worden! Er is een borstel op hulpstuk voor elke stof. Geef je kleding wat extra liefde en laat deze opzetstukken hun werk doen voor een 100% resultaat. Een aantal voorbeelden:

  • Opzetstuk voor zijde, chiffon en andere delicate stoffen. Een zachte borstel die voorzichtig vezels rechttrekt zonder ze te beschadigen. Speciaal ontworpen om voorzichtig over het gladde oppervlak van deze stoffen te glijden en tegelijkertijd kreukels te verminderen en de glans te behouden.
  • Voor je stoere denim-items is er een speciaal opzetstuk dat helpt bij het perfectioneren van vouwen in spijkerbroeken, denim rokken en jassen. Deze accessoires is speciaal ontworpen om de dikte van denim aan te kunnen.
  • Katoenen kleding verdient speciale aandacht, en dat is waar de “Cotton Control” accessoire komt kijken. Met een bredere stoomverdeling en een iets intensievere borstel, helpt deze accessoire bij het efficiënt verwijderen van kreukels uit katoenen shirts, broeken en blouses.

8. Deurhaak

Moeite met het vinden van een plek om te stomen met je handstomer? Probeer eens een deurhaak, die elke deur omtovert tot je persoonlijke stoomplek. Geen ingewikkelde installaties nodig!

9. Kledinghanger-hulpstukken

Heb je veel hangende kledingstukken? Gebruik hangerhulpstukken! Stoom jurken, overhemden en meer terwijl ze hangen, zodat je tijd en moeite bespaart.